Break-out sessies
29 september 2022

Inloop 13:00 – 13:30 uur

Keynote door Marijke Kasius, CEO PQR,
Dutch IT Channel CEO of the Year 2021

14:00 – 14:30 uur

Leiderschap in tijden van verandering

Marijke Kasius neemt je mee in haar persoonlijke verhaal over vertrouwen, communicatie en leiderschap. Hoe bedenk je als CEO innovaties en vernieuwingen, zonder dat je draagvlak verliest? Waar ziet Marijke Kasius nog groeikansen? Hoe ga je om met overnames, en hoe zorg je dat iedereen aangehaakt blijft?

Rondetafelsessies van 45 minuten

De sessies starten om 14:40 en 15:45 uur

Artie Debidien, CIO KPN en Ron Meijer, CIO Kiwa

Hoe dichten we de kloof tussen IT-suppliers en interne IT-afdelingen? Supply & Demand in IT.

IT-suppliers en CIO’s begrijpen elkaar onvoldoende. Waar ligt dat aan? Denken leveranciers nog teveel in eigen technology push, en aan eigen sales metrics en KPI? Hoe zoek je verdieping? Hoe bouw je de KPN of Kiwa van de toekomst, en hoe help je als IT-partner écht om verder te innoveren? Welke factoren bepalen of je een goede opdrachtgever of opdrachtnemer bent?

Bas de Reus, CEO Levi9 en Marijke Kasius, CEO PQR

Verbindend leiderschap in IT. Garantie op betere resultaten?

Veel CEO’s hebben nog steeds een tunnelvisie met de focus op de eigen business scorecards, metrics en KPI. De nieuwe generatie IT-talenten vragen om een andere manier van aansturing. Waarom is er nog zo weinig focus op psychologische veiligheid? Hoe creeren we meer aandacht voor menselijk leiderschap en purpose denken? En nog belangrijker: wie garandeert dat dat zorgt voor betere resultaten?

Herke Plantenga, CEO Novoserve en Marcia Moestoredjo, CEO Sky10

Internationaal groeien en schalen. Welke factoren in je tech-propositie, verhaal en marketing spelen een rol?

Als je wil toewerken naar expansie op nationaal niveau of op wereldschaal: waar geef je dan prioriteit aan? En waarom is duurzaamheid zo’n belangrijk onderdeel van je verhaal, je propositie en marketing om te kunnen groeien? CEO Herke Plantenga heeft een duidelijke missie. Als onderdeel van zijn plan om energie te besparen in datacenters, onderzoekt NovoServe hoe de warmte van servers nog verder kan worden verminderd. Duurzaamheid en internationaal schalen, welke merk- en marketing tactics pas je toe?

Meryem El Bouyahyaoui, CIO CIBG en Mounia Houari, CEO Groei-IT

Het belang van employer brand voor tech-talent.

CIBG (Ministerie van VWS) heeft de uitdaging om de komende jaren technology driven te worden. Hoe maak je je organisatie aantrekkelijk voor tech-talent? Hoe word je in de doelgroep een magneet, terwijl ze niet zitten te wachten op jou als werkgever? Welke technieken pas je toe in je employer brand en recruitment? In deze casus leggen we uit waarom visie op talent, zingeving en purpose nu belangrijker is dan ooit.

Afsluitende keynote door Inge Bryan, CEO Fox-IT

16.30 – 17.00 uur

Cybersecurity-zwaargewicht Inge Bryan heeft een duidelijke missie. Nederland veiliger maken en de overheid helpen meer structuur aan te brengen in de cybersecurity aanpak. Door haar uitgesproken mening, moed en lef, eist dat van tijd tot tijd zijn tol. Hoe vertaalt zij haar missie naar de samenleving? Wat voor impact heeft haar purpose op het business model? Hoe kun je een organisatie veranderen, als bedreigingen constant op de loer liggen? Hoe moet je dan met elkaar samenwerken? Inge Bryan, CEO Fox-IT en Computable CEO of the year 2021, neemt je mee in haar verhaal.

Paneldiscussie met Ron Meijer & Meryem el Bouyahyaoui:
fabels en feiten over de samenwerking tussen IT-suppliers en CIO’s.

17.00 – 17:20 uur

Borrel en diner

17.30-21.00 uur

Aanmelden voor 29 september is niet meer mogelijk

Dit is een gratis event exclusief voor CEO’s van IT- en Tech-bedrijven met minimaal 5 werknemers. In verband met het beperkte aantal plekken screenen wij hier strikt op. Na ontvangst van de officiele berichtgeving per email is je inschrijving formeel bevestigd. Bij no-show zijn we genoodzaakt om € 95,– in rekening te brengen.

Door je in te schrijven ga je akkoord met het ontvangen van e-mailberichten van CEO in Tech of één van hun partners. CEO in Tech is een initiatief van Sky10 en Groei-IT.