Workshop: Groeien met je IT- of tech-bedrijf

De meeste IT- en tech-bedrijven zijn snel gegroeid. In een mum van tijd van 0 naar 20, 50 of meer medewerkers. Waarschijnlijk merk je dat er meer sturing nodig is. Er zijn andere processen nodig vanuit een concrete missie, visie, strategie en doelstellingen. Wat is de impact op je medewerkers? Hoe krijg je die mee? En hoe houd je klanten aangehaakt?

Karaktervol positioneren

Jouw unieke identiteit, jullie karakter en cultuur vormen het succes van je organisatie.  Als je als leider niet de stip op de horizon zet, zullen medewerkers ook niet voor je rennen.

Waar sta je voor? Wat is je grote droom? Hoe vorm je zo’n sterke cultuur? Daar helpen wij je mee. Waarschijnlijk denk je: dat weet ik allang! Dan is de volgende vraag: hoe enthousiasmeer je dan je medewerkers? En hoe krijg je dan klanten mee die uiteindelijk ook meer bij je gaan kopen? Bijvoorbeeld lange-termijn contracten of abonnementen.

In deze workshop zetten we dat helder voor je op een rijtje.

.

Trek IT-talenten en droomklanten aan

Gedurende een dag geven we antwoord op de belangrijkste vragen die jij hebt. Geïnspireerd op de Rockafeller Habits groei-methodiek.

We bespreken thema’s als leiderschap, recruitment, HR, marketing, communicatie & branding. Hoe je IT-talenten aan je organisatie bindt, en waar je droomklanten vindt.

Onderdelen van deze workshop:

  • Groeimodel volgens de Rockafeller Habits methodiek – kernwaarden, visie, BHAG, je ideale klanten, strategische thema’s en doelen.
  • Je merkidentiteit- en belofte: maak van jouw IT-bedrijf een sterk merk. Onderscheidend vermogen voor IT-talenten en potentiele klanten.
  • Concrete stappen om je marketing & recruitment drie niveaus omhoog te tillen.

Meer weten over deze workshop? Vanuit CEO in tech verloten wij een gratis workshop onder alle bezoekers! Meld je aan via onderstaand formulier.

Maak kans op de gratis workshop