Wat is CIO in Tech?

CIO in Tech is dé community voor CIO’s, CEO’s en CTO’s waar authentieke sprekers hun kennis delen over zakendoen in de IT en tech branche. Als CIO of CEO heb jij een belangrijke plek in de organisatie. Je hebt ontzettend veel kennis verzameld om jouw organisatie succesvol te maken. Toch merken we dat de meeste CIO’s en CEO’s hun kennis nog niet vaak delen met gelijkgestemden, terwijl je juist veel van elkaar kan leren.

Met onze events en in onze podcast delen we kennis over topics waar C-level professionals mee te maken hebben. Wat zijn de best practices van andere ondernemers in IT en tech en wat kun je daarvan opsteken? Hoe kun je de volgende stap zetten om te groeien? En hoe bied je meer transparantie?

Aftermovie voorgaande editie

4 juni 2024

Slot Zeist

12:00 – 21:00 uur

Een selectie van sprekers van dit jaar:

Krista den Uijl

CIO bij Knab Bank

Frauke Wessel

CIO bij Spaarne Gasthuis

Sjoerd Blum

CIO, RVC-lid HTM, en voormalig-CIO Schiphol

Pieter Halenbeek

CIO bij KVK

Dimitri van Zantvliet

CISO bij NS

Bastiaan Gerrits

Head of Business Technology bij Eneco

Daniel Gebler

CTO bij Picnic

Lieke Hamers

CTO bij Dell

Bart Groothuis

VVD Europarle­mentariër tech, cyber & defensie

Frank Ferro

Head of Data & Insights bij PostNL

Laurens Simonse

Founder van Team Rockstars IT

Laura Nuhaan

Laura Nuhaan

CEO bij Eviden, The Netherlands

Deze editie van CIO in Tech wordt mede mogelijk gemaakt door:

CIO in Tech: jouw community

CIO in Tech is voor CIO’s, CEO’s en CTO’s van IT- en tech-bedrijven. Je wilt groeien met jouw bedrijf, maar ervaart problemen met medewerker, MT, marketing en de cashflow. Het wordt steeds complexer. Vanuit jouw expertise en functie heb je ontzettend veel kennis. Maar waar kun je deze kennis delen? En waar kun je nieuwe kennis opdoen – specifiek voor jouw vakgebied én voor jouw niveau. Wat kun je leren van andere ondernemers in IT en tech? Hoe kun je de volgende stap zetten om te groeien? Deel jou kennis en kom achter best practices van jouw peers tijdens CIO in Tech.

Verkrijg inzichten om succesvoller te zijn

Het doel van dit evenement is dat jij inzichten opdoet over hoe je nóg succesvoller kunt zijn. Je hebt namelijk allemaal een gemeenschappelijk doel. Succesvol zijn vraagt om volharding, ambitieus zijn en elk jaar positieve resultaten terugzien. Dit event biedt jou de inzichten om de volgende groeistap te maken.

Ontdek hoe je slim innoveert

De tijd gaat razendsnel. Innovatie zit in het hart van de organisatie. Maar links en rechts word je ingehaald door de concurrent. Als je verder wilt komen en prestigieus wilt zijn moet je leren om te leren. Niet alleen jij, maar ook je mensen. Ontdek hoe jouw peers problemen hebben aangepast, wat zij ervaren hebben en wat hun best practices zijn.

Netwerk, ontmoet en deel kennis

Je ontmoet mensen die zelf ook met de voeten in de blubber staan. Ondernemers die het avontuur aan willen gaan, willen ontdekken en elke keer willen vernieuwen. Je spreekt elkaars taal en je herkent dezelfde problemen. Krijg toegang tot een krachtige community en een netwerk waar jij op kunt terugvallen.

Over de organisatie

CEO in Tech én CIO in Tech is een initiatief van Marcia Moestoredjo, CEO van Sky10 en Mounia Houari, CEO van Groei-IT. Beiden hebben zij meer dan 15+ jaren ervaring in de IT- en softwarebranche. Hierdoor verzamelden zij inzichten, zowel valkuilen als kansen, waar alle IT-bedrijven wel mee te maken hebben. Helaas werd er door CIO’s, CEO’s en CTO’s onderling weinig kennis gedeeld. En dat is exact de reden waarom wij deze community hebben opgericht. Als je verder wilt komen en nog succesvoller wilt zijn, moet je onderdeel zijn van CIO in Tech.

Marcia Moestoredjo
CEO van Sky10
06-28843952

Mounia Houari
CEO van Groei-IT
06-81436990

Schrijf je in*:

* Dit event is kosteloos, en alleen bedoeld voor CIO’s, CTO’s en CISO’s van enterprise organisaties, en voor CEO’s van IT- of Techbedrijven met meer dan 30 FTE. Na aanmelding op de website ontvang je binnen één week een officiële bevestiging. Let op: bij no-show én afmelding binnen 7 dagen vooraf zijn we genoodzaakt om € 145,– in rekening te brengen.

CEO in Tech is een initiatief van Sky10 en Groei-IT.