Programma 16 mei 2023

Locatie: Slot Zeist

Hendrika Willemse – Dagvoorzitter

13:00 – 13:30  Ontvangst en inloop met lekkers, bubbels & muziek

13:30 14.00 Keynote

Diederik Gommers, Professor IC & Nathalie Popken, Manager Innovaties Erasmuc MC

Innovatief leiderschap vereist daadkracht

Het Erasmus MC realiseert de toepassing van data en analytics de komende jaren. Het doel is de zorg voor patiënten te verbeteren en de operatiekamers, Intensive Care en beddencapaciteit optimaal in te zetten bij een stijgende zorgvraag en nijpend personeelstekort. Wat kunnen CEO’s van tech-bedrijven leren om de samenwerking met organisaties te verbeteren? Wat kunnen CIO’s leren om innovaties sneller in de organisatie door te voeren? Waar slag je de brug, en waar confronteer je elkaar?

14:10 – 14:50

Roy van der Kroft, Managing Partner Prowareness & Kris Bhagwandas, Chief Growth Officer Sky10

Hoe realiseer je hypergrowth in IT en Tech?

Bij hypergrowth is het de kunst om de verantwoordelijkheid niet alleen bij Marketing & Sales te beleggen, maar ook bij de rest van de organisatie. Hoe vertaal je de evolutie van je product of dienst naar leads? Hoe zorg je voor het hefboomeffect? En hoe pas je Agile en DevOps methoden toe in je Marketing & Sales?

14:10 – 14:50

Anna van den Breemer, Lead Public Sector Microsoft & Nathalie Popken, Manager Innovatie Erasmus MC

De balans tussen het maatschappelijk belang & tech

Hoe zorg je ervoor als tech-partner en CIO dat je meerwaarde blijft leveren over de as van maatschappelijke belangen? Hoe ga je om met negatieve en positieve publieke aandacht? Hoe creëer je draagvlak voor innovaties, en wat vraagt dat van jou als CIO of Manager Innovaties?

14:10 – 14:50
(CIO Track)

Hans Bos, Sr Manager Security AWS & Fred Streefland, CEO Secior

Meer begrip tussen CIO’s en tech-partners

Security- en IT-leveranciers en CIO’s begrijpen elkaar onvoldoende. Waar ligt dat aan? Denken IT-leveranciers nog teveel in eigen cybersecurity technology push? Hoe ga je om met nieuwe wet- en regelving en containerbegrippen zoals NIS2 Directive en Cloud soevereiniteit? Tijdens dit interactief kaartenspel leer je de juiste vragen als CIO en als tech-partner.

15:00 – 15:40

Ellis de Haan, COO & Boardmember Xebia

Leiderschap in verschillende fases van je groeibedrijf

Als Mentor bij Nijenrode in het Leadership track inspireert Ellis de Haan andere leiders hoe je omgaat met leiderschap in de verschillende fases van je groeibedrijf. Welk gedrag past daarbij? Welke impact heeft internationalisering? Ellis combineert haar academisch onderzoek met praktijkervaring in agile transformaties.

15:00 – 15:40

Bas de Reus, CEO Levi9 & Rick Klooster, CTO Future Insight

Van visie en ambitie naar realiteit als tech-partner

Future Insight ziet wereldwijde kansen als het gaat om het delen van informatie in stedelijke gebieden. Zo zijn er nog geen wereldwijde standaarden als het gaat om smart cities, gebouwen, gebieden en infrastructuren. Met behulp van Levi9 is Future Insight vastbesloten en in staat om een cruciale rol te spelen in deze maatschappelijke ontwikkeling.

15:00 – 15:40
(CIO Track)

Andre van der Linden, CIO bij Royal Flora Holland

Weerstand tijdens een digitale transformatie

Royal Flora Holland introduceert een digitaal platform om data uit te wisselen tussen kwekers, kopers en Royal Flora Holland. Hoe ga je om met weerstand tijdens een digitale transformatie? Hoe ga je van strategie naar executie? Hoe houd je focus op het behalen resultaat vs. het creeren van interne verbindingen? André deelt zijn learnings en vertelt je meer over het besturen van Business & IT.

15:40 – 16:00

Pauze

16:00 – 16:40

Mounia Houari, CEO Groei-IT & Pieter Versteegt, Managing Partner Sparck

De rol van een leider in employer branding.

In een markt waar tech-talenten schaars zijn, moet je keihard werken aan je employer branding strategie. Je maakt besluiten om de employee journey zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat vraagt dat van de executie en van het leiderschapsteam? Welk gedrag en processen sluiten daarop aan?

16:00 – 16:40

Sonja Meijerink, Managing Partner Valcon

Wordt nog bekend gemaakt

16:00 – 16:40
(CIO Track)

Jeroen Cornelissen, CIO bij Transavia

Wordt nog bekend gemaakt

17:00 – 17:30

Keynote

Mimoent Haddouti, CISO Rabobank

Dave Maasland, CEO ESET Nederland

Purpose leadership: security als rode draad

Digitale weerbaarheid gaat verder dan cybersecurity technologie en tooling. Nog nooit is het zo belangrijk geweest om een veilige digitale samenleving te bouwen. Dat betekent orde op zaken hebben. En dat begint allemaal bij jezelf. Hoe zorg je ervoor dat je vanuit purpose leidinggeeft? Hoe zorg je voor beweging op nationaal en internationaal niveau? Wat kunnen CEO’s, CIO’s en beleidsmakers leren om een digitaal veiliger Nederland te maken? En niet te vergeten: hoe vertaalt zich dat naar meetbaar succes voor jou en je organisatie?

17:30 – 17:50

Paneldiscussie

Andre van der Linden, CIO bij FloraHolland

Abdoulmajid Bozia, Directeur Digitale Voorzieningen bij Gemeente Amsterdam

Britt van den Berg, CIO & Bestuurslid CIO Platform Nederland/Diversiteit & Inclusie bij Sociale Verzekeringsbank

Drie CIO’s: De samenwerking tussen CIO’s en CEO’s van tech-bedrijven

Fabels en feiten. Waar ligt de ownership van IT-projecten, wie is accountable voor wat? Waarom verlopen implementaties stroef? Hoe kom je tot een vruchtbare samenwerking? Waar moeten tech-bedrijven zich op voorbereiden, en hoe spelen zij in op CIO priorities?

18:00 – 21:00

3 Gangen-Diner, bubbels, muziek, entertainment

Meld je aan voor 16 mei

Dit evenement is kosteloos en uitsluitend bedoeld voor CIO’s en CEO’s van IT- en Tech-bedrijven met ten minste 5 werknemers. Vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen wordt er strikt geselecteerd. Na ontvangst van een officiële bevestiging per e-mail is jouw inschrijving definitief. Als je niet aanwezig bent op het evenement of binnen 7 dagen voorafgaand aan het evenement afmeldt, wordt er € 145,- in rekening gebracht.

Door je in te schrijven ga je akkoord met het ontvangen van e-mailberichten van CEO in Tech of één van hun partners. CEO in Tech is een initiatief van Sky10 en Groei-IT.

Marketing door